FAQ

INtroduktion til Useeum app

Her finder du en step-by-step guide til Useeum Appen, så du kan komme godt i gang med din Carl Nielsens Camino vandretur. 

Godt at huske!

Inden du går ud på lydvandringen:

1) Oplad din telefon fuldt inden du ankommer til startpunktet af din rute.

2) Medbring egne hovedtelefoner (test om du kan få lyd igennem dine hovedtelefoner fra telefonen).

3) Download appen Useeum til din mobiltelefon før du tager ud til startpunktet af din rute. VIGTIGT!!! tag en powerbank med. Appen sluger meget strøm og vandrekortet findes kun på appen.

4) Tag vandrestøvler og tøj på til vejrforhold – evt. siddepude.

5) Læs på vores hjemmeside www.carlnielsenscamino.dk om den rute du har valgt at gå. Der kan være ting du skal være specielt opmærksom på; sumpet natur, toilet- og indkøbsforhold, overnatning mm.

Starter app'en ikke automatisk op?

LØSNING 1:
1) Prøv at af-installere appen.
2) Derefter downloade Useeum appen igen til din telefon og giv tilladelse til at appen må bruge din lokalitet “altid/ved brug”.

LØSNING 2:
Hvis du har hovedtelefoner med ledning, så køb på forhånd et stereo mini-jack splitstik (med 2 sorte ringe på stikket. Se billede) så kan dig og din makker gå arm i arm og lytte til den samme telefon, hvis den ene af Jeres ikke virker. Husk også et converterstik til din telefon, hvis der ikke er minijack-input i din telefon.

LØSNING 3:
Husk fuldt opladt telefon inden du starter din lydvandring. Medbring en powerbank så du kan lade op undervejs. (vandrekortet findes kun i appen)